Lasten Linnanvirta 20.8.

DSC01106

Tätä kaikkea kivaa on luvassa klo 11.00-15.00:

Tapahtumapaikat ovat merkattu numeroilla, jotka löydät sivun alla olevasta kartasta. Numeroiden avulla suunnistat kätevästi tapahtumasta toiseen! Voit myös ladata kartan laitteellesi tai napata sen mukaan tapahtuma-alueelta.

8. linnansillan katuliidutus hra harmaan kanssa

Apua! Herra Harmaa on perustamassa maailman tylsintä katuliidutus -taidegalleriaa Kajaanin Linnansillalle. Kutsumme kaikki festivaalikävijät apuun Linnansillalle luomaan sillasta värikkään hohtavan katuliitutaideteoksen, ennen kuin Herra Harmaa ehtii vallata sen omalla taiteellaan. ”Taiteen kuuluu olla ilotonta, elotonta ja ideaköyhää.” -Herra Harmaa

13. Joen joutsenet

Kajaanin kaupungin varhaiskasvatusyksikkö Silmun kulttuuritoiminta ja päiväkotien kulttuurivastaavat liihottavat joutsenina pitkin jokivartta.  Tämä iloinen joutsenparvi laulattaa, leikittää ja tanssittaa koko perhettä

12. uv-maalaustyöpaja

Tule piirtämään hohtavia luomuksia pop up -telttaan! Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kultturan maalauspajassa voit taiteilla UV-maalilla uniikkeja taideteoksia paperille ja iholle.

10. Pehmoeläinten päivystyspoliklinikka

Kajaanin Harrastajateatteri esittää: Pehmoeläin päivystyspoliklinikka! Vaivaako pehmopupuasi mahanpurut? Onko nallellasi pumpulitukos? Kajaanin Harrastajateatterin huippukoulutetut pehmoeläintohtorit ovat apunasi Lasten Linnanvirrassa. Tuo lelusi ja pehmoeläimesi päivystyksen hoitavaan huomaan. Palvelumme toimii ilman ajanvarausta.

9. kajaanin kaupunginteatteri

Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinna pursuaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja kaikille, jotka ovat valmiita seikkailuihin. Nyt Lasten Sissilinna yhdessä tantiainen Tanttarellan kanssa jalkautuu Linnanvirtaan!  Teltalla voit myös kuulla uusimmat uutiset teatterimaailmasta ja napata mukaasi tuoreen kausiesitteen.

12. merirosvoseikkailurata

Tule pitämään hauskaa Kajaanin 4H:n merirosvoseikkailuradalle! KAO:n kasvatus- ja ohjausalan opiskelijoiden kanssa pääset etsimään merirosvojen aarretta ja testaamaan merirosvotaitosi ketteryyttä, nokkeluutta ja luontotietämystä vaativissa tehtävissä.

12. kainuun museon piste

Kainuun Museon rastilla kävijöillä on mahdollisuus kokeilla hevosenkengän heittotaitojaan ja osallistua arvontaan leikkimielisen tietovisan muodossa. Rastilla esitellään myös tulevan vuoden näyttelyohjelmaa ja myynnissä on museokaupan tuotteita (vain käteinen).

12. MLL:n kainuun piirin ja kajaanin seurakunnan varhaiskasvatuksen piste

Seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetoiminta järjestää tekemistä perheille yhteistyössä MLL:n Kainuun piirin kanssa.  Rastilla lapsia viihdyttää mm. pomppulinna ja temppurata.

kajaanin tyttöjen tupa

Kajaanin Tyttöjen Tupa jalkautuu jokivarteen jakamaan tatuointeja ja karkkeja sekä kertomaan tuvan toiminnasta.

13. KAO:n toiminnalliset pisteet

Kainuun ammattiopiston hyvinvointiopiskelijoiden pisteet kutsuvat tekemään ja kokemaan Kyynäspäänniemessä. Luvassa ainakin kasvomaalausta, mandala luonnonmateriaaleista, selfiepiste, perinteinen keppihevosrata, leikittävät ja tanssittavat eläinystävät, tarinanopat ja leikkivarjo.

12. kajaani dancen tanssityöpaja

Nyt tanssimaan Kajaani Dancen kanssa! Lasten Linnanvirran työpajassa voi kokea tanssia niin katsojana kuin osallistujanakin. Tanssitehtävät sopivat koko perheelle. Mukana Kajaani Dancen opettajia ja tanssijoita. Työpaja Eino Leinon patsaan kupeessa klo 11–13.

12. routa company: lasten taidetanssituokio

Tule mukaan tanssin ilon pyörteisiin! Lasten taidetanssituokiossa tavoitellaan ensisijaisesti tanssin ja liikunnan iloa leikkien, luovien tehtävien ja harjoitusten kautta ikätasolle sopivalla tavalla. Tanssituokiota ohjaa tanssitaiteilija Satu Rinnetmäki. Kesto noin 30 min. Lasten taidetanssituokio Eino Leinon patsaan kupeessa klo 13.

12. lorupiknik

Lorupiknik klo 10 ja klo 14 Eino Leinon patsaan läheisyydessä. Vauvojen, taaperoiden, lasten ja aikuisten sanataiteellinen tapaaminen loruleikitellen. Ota oma viltti mukaan! Järjestäjänä Kainuun Lausujat.

Linnanvirran tapahtumakartta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s