Perjantai 19.8.

Iltajuhla täynnä taidetta, ruokaa ja yhdessäoloa!

Tsekkaa illan ruokatarjonta kohdasta Linnanvirta Food Festival. Perjantaina ohjelmassa on Kajaanin Musiikkiklubin juhlavuoden konsertti, loungepuisto ja henkeäsalpaava mentalismiesitys. Tule mukaan koko kaupungin yhteiseen iltajuhlaan!

17.00-19.30 kajaanin musiikkiklubi – rantapuisto

Kajaanin Musiikkiklubi esiintyy 30-vuotisjuhlateemalla Rantapuistossa (linnanraunioiden läheisyydessä). Ota oma viltti mukaan!

Kajaanin Musiikkiklubi esittää:

Anna-Kaisa Korpinen & Formaatti

Teemu Ahtonen & Formaatti

Yki & Formaatti

Qvartin yli

Harmonikkamusiikkia Eila Hallamaa / Eero Jokelainen / Jouko Heikkinen

19.30-20.15 Raimo Lusma – Linnanpiha

Raimo on mentalisti, joka luo sekä esittää mieltä mullistuttavaa mentalismia. Esityksissä mahdottomasta tehdään mahdollista sekä yleisö pääsee kokemaan ennenkokemattomia asioita.  

Kyseessä on äärimmäisen viihdyttävä, osallistuttava sekä ikimuistoinen esitys josta riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa. Tärkeimpiä elementtejä Raimolle esityksessä ovat kokemus, yhteisöllisyys sekä yleisön viihtyvyys. Raimo on rautainen esiintyjä, joka ottaa tilan kuin tilan haltuun sekä vie yleisön unohtumattomalle mystiselle matkalle. Jo vuosien ajan Raimon rautainen lavakarisma on ihastuttanut ja hämmästyttänyt ihmisiä ympäri Suomen. Tämä mentalismiesitys on yksinkertaisesti koettava!

Mentalisti Raimo Lusma
19.00-22.00 Loungepuisto ft. dj Virran saukko

Eino Leinon patsaan vehreä ympäristö muuttuu päivän hämärtyessä tunnelmalliseksi loungepuistoksi, jossa voi hengähtää ja pistäytyä pop up -teltassa, jossa elektroninen musiikki ja UV-valotaide kohtaavat. Tilassa saa pistäytyä tai viihtyä pidemmänkin tovin. Kokeile myös koristella ihosi UV-maaleilla! Chill out -tunnelmiin teltassa johdattaa Dj Virran Saukko.

DJ Virran Saukko